LB-Window CONCEPT-82 KUBUS

Concept 82 KUBUS RL kozijn is gebaseerd op het allernieuwste profiel binnen de Lb-profile serie. Robuust door zijn hoekige vorm en rechte dagkant.

SL – Schuine Lasverbinding

SL systeem is traditionele schuine verbinding, het verdiepte profiel dat speciaal ontwikkeld is voor de Nederlandse markt.

Het systeem sluit aan op eigentijdse esthetische en technische eisen. Kubus SL  biedt meer: een hoge isolatiewaarde, inbraakwerendheid tot weersstandsklasse 2 en draaidelen die in de negge van het kozijn liggen.

 

 

RL – Rechte Lasverbinding

Vind u het belangrijk dat uw kozijn aan de buitenzijde een houten uitstraling krijgt, kies dan voor onze RL

hoekverbinding. Uw kozijn wordt hiermee aan de buitenzijde recht afgewerkt en aan de binnenzijde schuin in verstek.

Het kozijn heeft een horizontale verbinding en de vleugel heeft een verticale verbinding. Van buiten gezien, is het verschil tussen een houten kozijn of een kunststof kozijn, niet tot nauwelijks meer zichtbaar.

 

RL Perfect – Rechte Lasverbinding binnen/buiten

Uniek in de kozijnenwereld! Met onze RL Perfect verbinding, heeft u zowel aan de binnen als aan de buitenkant van uw kozijn een rechte hoekverbinding, zoals tot voor kort, alleen houten kozijnen deze kende.

Het kozijn heeft een horizontale verbinding en de vleugel heeft een verticale verbinding. Van binnen en buiten gezien, is het verschil tussen een houten kozijn of een kunststof kozijn, niet tot nauwelijks meer zichtbaar.

 

 

Concept 82 Kubus RL kozijnen zijn 100% recyclebaar en loodvrij. Het is mogelijk om uitstekende isolatiewaarden te behalen met Concept 82 (Uw van 0,78 W/(m2.K).

Verdiept systeem

Dankzij de brede sponning is CONCEPT-82 KUBUS RL uit te voeren met extra dik, geluidwerend glas.

 

Fraai

CONCEPT-82 KUBUS RL is, dankzij het verdiepte kozijnsysteem, toepasbaar in iedere bouwstijl. De enorme hoeveelheid kleurmogelijkheden zijn een bron van inspiratie voor iedereen die een eigen signatuur aan zijn huis wil geven.

 

Geluidswerend

Voor wie geluidsoverlast tot een minimum wil beperken: CONCEPT-82 KUBUS RL is standaard geleverd in een geluidwerende uitvoering.